google-site-verification=6jH4KsIDRGA0zcqDnC1YeAo7g40zBzkQ3dM8iLi4DNU

Виайлет Такси

Виайлет Такси стартира своята транспортна дейност през март 2005 год. в град Пловдив и разполага със собствена база леки автомобили.

Удовлетворението на нашите клиенти е най-важно за нас..“ Качвайки се в таксито/автомобил на Виайлет такси, Вие трябва да се чувствате както във вашия личен автомобил и по-добре. Всички клиенти на компанията Виайлет такси имате право да изберете температурата и музиката в колата, да изберете маршрута, по който да минете и къде да бъдете оставен.

>>> Във всички таксиметрови автомобили е забранено пушенето на цигари  <<<

В момента автопарка на фирмата разполага с над 300 модерни леки автомобила, като всички те са с климатик, добро техническо оборудване, необходимите документи и застраховка на местата на пътниците.

Фирмата е лицензирана по всички закони за таксиметрови превози. Денонощно, управителите на фирмата следят стриктно за качеството на предлаганите услуги. Работим само с утвърдените за град Пловдив тарифи за таксиметров превоз.

Фирмата разполага с модерен диспечерски център за обслужване на клиенти. Денонощно специално обучен екип приема и обработва получените заявки, чрез специализирана „GPS” система,която гарантира възможно най-бързото обслужване на клиентите ни. Движението на автомобила се наблюдава от получаването на заявката Ви, до приключването на курса като по този начин се осъществява 100% контрол на целия процес (разговори с клиенти, въвеждане на данни за поръчките, както и радио-връзката със шофьорите) със специализиран софтуер за видео и аудио наблюдение.

Нашата система позволява да си поръчате такси:

- стандартния начин по телефон 

- през мобилното ни приложение достъпно за Android и Iphone

- през Viber

- през Wep портала ни от вашия компютър

 

Фирмата има сключени договори за таксиметрово обслужване на
редица големи компании в град Пловдив и цялата страна.

Сравнение на продукти