google-site-verification=6jH4KsIDRGA0zcqDnC1YeAo7g40zBzkQ3dM8iLi4DNU

Таксиметрови услуги в Пловдив

Цена за таксиметров транспорт


Фирмата предлага високо качествен таксиметров превоз, както в рамките на гр. Пловдив, така и до всяка точка на България.  

В момента автопарка на фирмата разполага с около 300 модерни леки автомобили. Всички те са с климатик, добро техническо оборудване, необходимите документи и застраховка на местата на пътниците.

 

Tарифа за превоз на пътници


Дневна тарифа

(от 06.00 ч. до 22.00 ч.)

Нощна тарифа

(от 22.00 ч. до 06.00 ч.)

Цена за 1км. пробег (лв.)

1.09 

1.19 

Цена за повикване (лв.)

0.25 

0.25 

Първоначална такса (лв.)

1.95 

2.05 

Цена за 1мин. престой (лв.)

0.30

0.30 

 

ТРАНСФЕР от/до летище


„Виайлет такси“ осигурява таксиметрови автомобили от и до всички летища в страната. A
ко Ви предстои пътуване ,връщате се от работа или от почивка и няма кой да Ви посрещне или закара до летището ? Позвънете ни и ние ще се погрижим да Ви изпратим автомобил с който да пътувате сигурно и комфортно на приемлива цена.

РЕКЛАМА В ТАКСИТО


Ежедневно през таксиметровите автомобили на компанията преминават около 5 000 клиента, това е една уникална възможност да популяризирате вашият бизнес, марка или продукт на територията на град Пловдив. Станете наш партньор. Популяризирайте вашият бизнес, марка или продукт, чрез нашият интернет сайт, както и на таблетите в автомобилите ни. 
Относно реклама, интернет сайт, моля пишете на: [email protected]

СЛУЖЕБЕН ТРАНСПОРТ


Този вид таксиметрова услуга се нарича още абонаментен превоз с такси в Пловдив. Късните часове са неудобство за персонала, ако сте фирма и искате сигурен транспорт за вашите служители, ние можем да Ви го предложим. Заплащането на таксиметровата услугата се извършва чрез ваучерна система или чрез изработени от нас талони с които вашите служители ще заплащат превоза на територията на град Пловдив.

Поръчайте Drink&Drive в Пловдив


Услугата Drink&Drive осигурява безопасно и комфортно прибиране за Вас и вашия автомобил, ако сте употребили алкохол!

Обадете се и поръчайте Drink&Drave на територията на град Пловдив и нашият екип ще съдейства за безпроблемното транспортиране на Вас и вашия автомобил. Приоритет №1 на Виайлет такси е безопасността, затова ще Ви изпратим професионален шофьор, който ще шофира внимателно, ще спазва всички правила за движение по пътищата и ще се грижи за вашия автомобил по време на пътуването.

 

РУМСЕРВИЗ

Услугата също може да се нарече куриерска услуга, представлява транспортиране на стоки и документи на цената на таксиметровата услуга (курс) в цял Пловдив.

Сравнение на продукти