google-site-verification=6jH4KsIDRGA0zcqDnC1YeAo7g40zBzkQ3dM8iLi4DNU

Таксиметрови услуги в Пловдив

Цена за таксиметров транспорт


Фирмата предлага високо качествен таксиметров превоз, както в рамките на гр. Пловдив, така и до всяка точка на България.  

В момента автопарка на фирмата разполага с около 300 модерни леки автомобили. Всички те са с климатик, добро техническо оборудване, необходимите документи и застраховка на местата на пътниците.

Дневна тарифа за такси в Пловдив
(от 06.00 ч. до 22.00 ч.)

0.99 лв./км

Нощна тарифа за такси в Пловдив
(от 22.00 ч. до 06.00 ч.)

1.09 лв./км

Първоначална такса за такси в Пловдив

1.85 лв.

Престой в таксито

0.30 лв./мин.

 

ТРАНСФЕР от/до летище


„Виайлет такси“ осигурява таксиметрови автомобили от и до всички летища в страната. A
ко Ви предстои пътуване ,връщате се от работа или от почивка и няма кой да Ви посрещне или закара до летището ? Позвънете ни и ние ще се погрижим да Ви изпратим автомобил с който да пътувате сигурно и комфортно на приемлива цена.

РЕКЛАМА В ТАКСИТО


Ежедневно през таксиметровите автомобили на компанията преминават около 5 000 клиента, това е една уникална възможност да популяризирате вашият бизнес, марка или продукт на територията на град Пловдив. Станете наш партньор. Популяризирайте вашият бизнес, марка или продукт, чрез нашият интернет сайт, както и на таблетите в автомобилите ни. 
Относно реклама, интернет сайт, моля пишете на: [email protected]

СЛУЖЕБЕН ТРАНСПОРТ


Този вид таксиметрова услуга се нарича още абонаментен превоз с такси в Пловдив. Късните часове са неудобство за персонала, ако сте фирма и искате сигурен транспорт за вашите служители, ние можем да Ви го предложим. Заплащането на таксиметровата услугата се извършва чрез ваучерна система или чрез изработени от нас талони с които вашите служители ще заплащат превоза на територията на град Пловдив.

Поръчайте Drink&Drive в Пловдив


Услугата Drink&Drive осигурява безопасно и комфортно прибиране за Вас и вашия автомобил, ако сте употребили алкохол!

Обадете се и поръчайте Drink&Drave на територията на град Пловдив и нашият екип ще съдейства за безпроблемното транспортиране на Вас и вашия автомобил. Приоритет №1 на Виайлет такси е безопасността, затова ще Ви изпратим професионален шофьор, който ще шофира внимателно, ще спазва всички правила за движение по пътищата и ще се грижи за вашия автомобил по време на пътуването.

 

РУМСЕРВИЗ

Услугата също може да се нарече куриерска услуга, представлява транспортиране на стоки и документи на цената на таксиметровата услуга (курс) в цял Пловдив.

Сравнение на продукти